25
Joi, Apr
6 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Secretarul Asociației Luptătorilor din 22 Decembrie 1989 Turda, Lucian Creța, nu mai vrea ca numele său să fie asociat cu acțiunile celor din această asociație a revoluționarilor turdeni.

Azi ne-a anunțat că își dă demisia din funcția de secretar al acestei asociații, pentru că nu mai rezonează cu anumite puncte de vedere și acțiuni ale celor de acolo.

„Astăzi, m-am gândit bine și m-am hotărât să-mi dau demisia din funcția de secretar al Asociației Luptătorilor din 22 Decembrie 1989 Turda. Nu mă mai interesează nici calitatea de secretar nici cea de membru al acestei asociații, întrucât în ultimii ani...  V-am anunțat acum întrucât urmează acțiuni cu care nu vreau să fie asociat numele meu, organizate de unul și altul. În 22 Decembrie este Ziua Eroilor Revoluției, acolo nu mă duc să-ne certăm, ci să ne cinstim eroii”, ne-a declarat Lucian Creța.

„Voi înființa Asociația Turda Liberă în care se va merge pe principii democratice, de  etică, în care nu există ranchiună personală”, ne-a mai anunțat Lucian Creța, un turdean extrem de activ, care a fost un adevărat „ghimpe” în coastele fostului primar, Tudor Ștefănie, cu care a avut mai multe conflicte în instanță.

Creța este dezgustat și de faptul că, la 29 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989, revoluționarii turdeni sunt scindați în două grupări care se dușmănesc dar precizează că satisfacția sa a fost dată, în ultimii ani, și de câștigarea unor procese intentate unor „falși” revoluționari și a unor foști colaboratori ai odioasei Securități comuniste. Lucian Creța ne-a mai informat și despre intenția sa de a organiza o conferință de presă în cadrul căreia să dea mai multe explicații referitoare la decizia sa care, foarte, probabil, va pune pe „butuci” asociația.

Încă nici o organizație sau instituție nu a anunțat programul eventualelor comemorări din 22 Decembrie 1989 la Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh