25
Joi, Apr
3 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ministerul Educației Naționale a organizat joi, 20 decembrie 2018, în noua Aulă a Universității  Politehnica București, Festivitatea de premiere a elevilor, profesorilor și unităților școlare cu rezultate deosebite la etapele internaționale ale Olimpiadelor școlare.

            În anul școlar 2017-2018, eleva Alice-Beatrice Preduț de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” (clasa a VII-a), coordonată de d-na prof. Laura-Georgeta Miron, a obținut locul I la etapa națională a Olimpiadei de Limba și literatura română, rezultat care i-a adus calificarea la etapa internațională a Olimpiadei de Lectură.

             În perioada 1-5 septembrie 2018, Ministerul Educației Naționale a organizat la Constanța Olimpiada Internațională de Lectură, competiție la care au participat 61 de elevi din România, Cipru, Ucraina, Republica Moldova și Qatar. 

            Alice a participat la secțiunea 13-15 ani (nivelul I - clasele VII-VIII) și a obținut prima mențiune, cu 57 de puncte din 60 de puncte posibile. Rezultatul ei a fost cu atât mai notabil cu cât subiectul a fost unic, pentru clasele VII-VIII și nu s-au acordat premii distincte pentru fiecare clasă.

             Prin rezultatul deosebit al elevei Alice Predut și al d-nei prof. Laura Miron, Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda se numără printre cele 90 de unități școlare din țară care au fost premiate la Gala Olimpicilor Internaționali de către d-na ministru Ecaterina Andronescu.

 

 

prof. Alexandra Maria ZAMFIR - director, Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh