24
Sam, Aug
31 New Articles

Turda
Typography

     Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile  în data de 06.02.2019, între orele 08.00 - 16.00, în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate în cartierul caa turda siglaMicro 2, cartierul Micro 3 și cartierul Poiana. 

     De asemenea, apa va fi furnizată cu presiune redusă către imobilele situate pe partea dreaptă a străzii Calea Victoriei (sens de mers către Câmpia Turzii) de la intersecția cu str. Fabricii până la intersecția cu str. Mihai Viteazu. 

     Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de înlocuire hidrant situat la intersecția străzii Calea Victoriei cu str. Aviatorilor și efectuare lucrări de remediere defect rețea distribuție apă potabilă intersecția străzii Calea Victoriei cu str. Amurgului. 

     Vă rugăm să vă faceti rezerve de apă din timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh