27
Sam, Apr
1 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul local Turda a acordat în ședința de plen de azi, un mandat special consilierului Micu Ovidiu Dorel (ALDE), reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Turda în Adunarea Generală a Asociaților la avidiu dorel micuAsociația de Dezvoltare Intercomunitară Eco — Metropolitan Cluj, să voteze în cadrul Adunării Generale a Asociaților, ce va avea loc în sala mare de ședințe la sediul Consiliului Județean Cluj din Cluj-Napoca, Calea Dorobanților nr. 106, la data de 16.07.2019, ora 11.00, punctele prevăzute pe ordinea de zi conform convocatorului nr. 475 din data de 09.07.2019.

Astfel consilierul ALDE va vota aprobarea aprobarea Documentației de atribuire:

1.1 Studiul de oportunitate privind fundamentarea deciziei de delegare a gestiunii activității de colectare, transport și transfer a deșeurilor municipale în județul Cluj

1.2 Regulamentul Serviciului de Salubrizare din județului Cluj;

1.3 Caietul de sarcini;

1.4 Modelul contractului de delegare prin concesiune a gestiunii unor activități ale Serviciului de salubrizare în județul Cluj, respectiv de colectare și transport a deșeurilor municipale și a unor fluxuri speciale de deșeuri, precum și operarea și administrarea Stațiilor de transfer.

În plus, consilierul Ovidiu Dorel Micu are mandat special să  aprobe modificarea și completarea Actului Constitutiv și a Statutului Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Eco-Metropolitan Cluj, modificarea Regulamentului Intern al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară EcoMetropolitan Cluj. Totodată el este împuternicit prin mandat să ia act de expunerea cu privire la implementarea tarifelor distincte aplicate beneficiarilor serviciului de salubrizare, precum și parteneriatul cu OIREP (organizație care implementează răspunderea extinsă a producătorului).

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh