19
Vi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Iată că, după sosirea primelor 7 autobuze electrice care vor circula în Turda, zilele trecute a fost montată și testată ci prima stație de încărcare rapidă a acestora.  Încet, încet, se completează flota de autobuze autobuze electrice turdaelectrice noi-nouțe, achiziționate pe bani europeni, vor fi 20 în total, dar se fac pași înainte și spre dotarea cu tot ceea ce este necesar pentru funcționarea acestora iar în curând se va ști cine va construi noua autobază prevăzute pentru acestea.

 „A fost testată prima stație de încărcare rapidă a autobuzelor electrice! În total, vor fi montate 3 stații de încărcare rapidă în oraș și 20 de stații lente, pentru fiecare autobuz, care vor fi montate la noua Autobază. Acestea au fost achiziționate cu fonduri europene, în cadrul proiectelor câștigate pe baza Planului de Mobilitate Urbană Durabilă și vor fi livrate și montate până în luna decembrie, când va începe activitatea noua companie de transport public a Consiliului Local”, informează primarul municipiului Turda, Cristian Matei, iar imaginile și filmarea sunt mai mult decât concludente.statie incarcare autobuze electrice

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh