17
Mie, Apr
12 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Zilele Municipiului Câmpia Turzii reprezintă, dincolo de spectacol, distracție și entuziasmul unui festival local cu o tradiție de două decenii, oportunitatea ca fiecare cetățean să petreacă momente frumoase, în zilele municipiuluicompania prietenilor sau a rudelor, într-un ambient plăcut,  cu muzică de cea mai bună calitate.

 Întrucât folclorul este comoara cea mai de preț a poporului român, era firesc ca și în acest an, muzica populară să ocupe un loc important în programul Zilelor Municipiului.

Astfel, pe perioada celor trei zile de festival, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii a pregătit diverse momente artistice cu caracter folcloric, puse în scenă de nume mari ale muzicii populare românești.

Vineri, 16 august 2019, de la ora 17:00, pe scena din Parcul Municipal vor urca trei soliști care fac istorie în folclorul ardelenesc, respectiv: Angela Rusu, Lena Miclăuș și Florin Rupa.

Angela Rusu, artistă originară din Gherla, este una dintre cele mai apreciate soliste de muzică populară din Transilvania, iar vocea ei inconfundabilă face ca orice reprezentație să fie una memorabilă pentru publicul audient.

Lena Miclăuș este o artistă etno, dar și de muzică populară, reprezentantă al noului val de interpreți care, prin prestațiile lor, însuflețesc orice petrecere care se respectă.

Florin Rupa este artistul, originar din Câmpia Turzii, care prin talentul său nativ impresionează de fiecare dată. Prestațiile sale atât la saxofon, cât și la taragot, dar și vocea sa caldă reprezintă un balsam pentru sufletul iubitorilor de folclor.

Sâmbătă, 17 august 2019, va veni rândul Aidei Preda și lui Alex de la Orăștie, să încânte publicul spectator din Parcul Municipal.

Aida Preda, liderul grupului „Sânzâienele” a făcut show la Câmpia Turzii, în ediția de anul trecut, iar sâmbătă se întoarce pentru o nouă reprezentație.

Alex de la Orăștie este unul dintre cei mai apreciați artiști tineri, iar cântecele sale de dor și dragoste de țară sunt fredonate de românii din țară și din diaspora.

Duminică, 18 august 2019 pe scena din Parcul Municipal vor evolua Elisabeta Guzu și Cosmin Mocean, doi artiști din noua generație, care vor însufleți atmosfera și vor arăta publicului prezent la scenă care sunt adevăratele valori ale folclorului românesc.

Zilele Municipiului Câmpia Turzii reprezintă sărbătoarea noastră, a tuturor, de aceea vă invităm să fiți alături de noi, în cele trei zile de festival și să vă bucurați de spectacol.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh