25
Joi, Apr
6 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În acest an, în cadrul Asociației The Da Vinci System au fost realizate numeroase proiecte interesante. La fiecare sfârșit de an sunt premiați cei care s-au implicat cel mai mult în aceste proiecte, având ca scop da vinci system turdadezvoltarea comunității locale. Alt lucru important  care este făcut este acela de a alege noul birou care se va ocupa cu acest lucru, dorind să le creeze contextul oamenilor pentru a ajunge la dezlănțuirea potențialului uman.
În acest sens, în cadrul evenimentului Adunarea Generala a Davincerilor au fost aleși oamenii care vor coordona activitățile din Turda. Aceștia sunt: Rafael Butaș - Manager de Relații cu Publicul, Rareș Grigorescu - Manager de Resurse Financiare, David Șăulean - Manager de Resurse Digitale, Alex Lup- Manager de Resurse Umane. Toată activitatea lor, va fi administrată de Timea Piper - Secretarul General al Turzii. Lor li s-au alăturat alte trei persoane care sunt dispuse să muncească pentru comunitatea locală: Cătălina Ciortea - Junior Manager de Relații cu Publicul, Iulia Cîmpean - Junior Manager de Resurse Financiare, Alexia Fodor- Junior Manager de Resurse Digitale.
În cadrul Adunării Generale a Davincerilor, au fost premiate persoanele care s-au remarcat cel mai mult în acest an. Acestea sunt: Rareș Grigorescu, care a primit titlul de cea mai activă persoană și care, în jumătate de an de activitate, a reușit să arate că este determinat să își atingă potențialul maxim, neratând nicio oportunitate de a face asta, Patricia Ciocan, care a investit nu mai puțin de 141 de ore pentru a dezvolta comunitatea locală. În final, Timea Piper a primit un titlu special, titlu care arată ca ea a fost persoana care a reușit cel mai bine să mobilizeze persoanele din jurul ei și să fie un exemplu prin tot ceea ce a făcut.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh