16
Ma, Apr
13 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În jurul orei 11.00, pe raza localității Bădeni (com. Moldovenești, jud. Cluj) s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.accident mortal

Conform primelor cercetări, o conducătoare auto de 21 de ani din localitatea Plăiești (com. Moldovenești, jud. Cluj)  a condus un autoturism pe drumul comunal DC 82, pe raza loc. Bădeni, iar pe fondul vitezei neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil umed), a pătruns pe sensul opus,  unde a intrat în coliziune cu o autoutilitara condusă de un bărbat de 35 ani din loc. Luduș (jud. Mureș).

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ au intervenit de urgență la fața locului

„Pompierii au acționat pentru descarcerarea persoanei, preț de cca 15 minute, după care a fost predată unui echipaj SAJ. Conducătoarea autoturismului, o femeie de cca 30 de ani, se afla încarcerată, cu multiple traumatisme severe și în stare de inconștiență. În ambulanță, organismul slăbit de rănile suferite a intrat în stop, iar echipajul SAJ a început manevrele de resuscitare.

O a doua femeie și un copil de 10 ani a fost consultați echipajele medicale și a fost transportați la spital, în stare de conștiență și cooperanți”, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, maiorul Andrei Biriș .

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh