16
Ma, Apr
13 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cei de la Asociația Pro Infrastructură au urmărit cu interes modul în care înaintează  construcția Autostrăzii A3 pe tronsonul dintre Chețani și Iernut, în lungime de cca 18 km. Iată concluzia lor, postată pe chetani iernutpagina lor de Facebook:

„Pe 29.09.2019 am vizitat șantierul Autostrăzii A3 dintre Chețani și Iernut, construit de cei de la Astaldi. Vedeți filmarea completă aici: https://youtu.be/_vlt9s15a6M (atenție, activitatea în teren era oprită fiind duminică).

Deși progresul este unul foarte bun, nu mai este timp pentru deschiderea traficului în 2019. La începutul anului, vă spuneam că sectorul de 17,9 km are șanse foarte mici, teoretice, de inaugurare în 2019 (vezi comunicatul nostru din 08.01.2019: http://bit.ly/2HK5qyq).

Momentan, gradul de execuție este în jur de 78%. În continuare punctele critice sunt nodul Iernut și podurile peste Mureș de la Bogata. Evaluând toate lucrările rămase și faptul că vine anotimpul rece, estimăm că vom putea circula pe noul tronson de autostradă cel mai devreme prin luna mai 2020.

Cerem antreprenorului și oficialilor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să facă toate demersurile tehnice și birocratice astfel încât până în decembrie 2019 să finalizeze nodul Iernut, eliminând astfel soluția temporară periculoasă existentă acum (giratoriu și trecere la nivel cu calea ferată)”, arată cei de la Asociația Pro Infrastructură.

 

Foto – Asociația Pro Infrastructură

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh