04
Ma, Aug
31 New Articles

Turda
Typography

Două autospeciale pentru stins incendii și 10 pompieri au intervenit, în cursul nopții trecute, pentru a stinge flăcările care au cuprins o bucătărie de vară și o lemnărie, din Coplean.incnediu copadea
Forțele de intervenție au fost alertate în jurul orei 23.30 și au găsit, în momentul sosirii la locul solicitării, cele două anexe gospodărești cuprinse în totalitate de flăcări, cu posibilitatea de propagarea la casa aflată la cca 5 m față de acestea.
Pompierii dejeni au reușit să limiteze și să stingă focul în aproximativ o oră și au salvat astfel casa din gospodărie, de pe fațada căreia se topisera deja lambriurile din PVC, cât și casa învecinată, precum și alte anexe și utilaje din gospodărie.
Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la un calorifer electric lăsat în funcțiune.

 

ISU CLUJ

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh