24
Mie, Apr
6 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 12 februarie a.c., în intervalul orar 09:00 – 13:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Câmpia Turzii au organizat o acţiune pe raza municipiulului şi a comunelor arondate.politia campia turzii

Poliţiştii au acţionat punctual în zona piețelor agroalimentare și a târgului Obor, D.J.150 și DN 15 E60, în scopul creșterii gradului de siguranţă rutieră, prevenirii și combaterii infracțiunilor de natură judiciară și economică, respectarea normelor legale privind activitatea de transport public şi circulaţia pe drumurile publice.

În cadrul acţiunii, au fost legitimate 49 de persoane şi au fost controlate 28 de autovehicule. Totodată au fost verificaţi 5 producători agricoli şi 6 persoane fizice autorizate.

Au fost conduse la sediul unităţii de poliţie 4 persoane pentru clarificarea unor aspecte legate de comiterea unor fapte ilicite.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale, 15 dintre ele pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 4 pentru nerespectarea Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică şi 3 pentru alte abateri.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh