28
Joi, Mar
19 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dragi turdeni,mamtei cristian

 

La începutul anului 2020, în luna februarie, Consiliul Local, prin aprobarea bugetului, a alocat Spitalului Municipal suma de 1.153.000 lei.

Consider că se impune și instituirea unui fond de urgențe, motiv pentru care voi propune în ședința de mâine a consiliului înființarea unui fond în valoare de 800.000 lei, pentru a acoperi solicitările și nevoile din aceste momente de criză, din care:

 600.000 lei vor merge suplimentar către Spitalul Municipal
200.000 lei vor rămâne pentru acoperirea altor cheltuieli absolut necesare pentru ajutorarea și protejarea populației

În plus, Consiliul Județean a alocat suma de 500.000 de lei către Spitalul Municipal Turda, pentru achiziția de aparatură medicală, banii urmând să ajungă la spital dacă vom avea un vot favorabil în ședința Consiliului Local de mâine.

Astfel, deja din prima parte a anului 2020, la spital vor ajunge 2.253.000 lei din bugetul local și cel al Consiliului Județean.

-----------------------------------------
De asemenea, așa cum am discutat cu echipa Primăriei anterior și ca urmare a situației cu care se confruntă România în acest moment din cauza pandemiei de COVID-19, toate evenimentele de divertisment din această vară vor fi anulate, iar fondurile vor fi redirecționate în funcție de necesități.

Detalii despre sumele alocate și investițiile realizate în perioada 2016 – 2020 la Spitalul Municipal Turda găsiți aici: https://bit.ly/39bxe7e

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh