25
Joi, Apr
3 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În urma apelurilor telefonice pe care API Turda le-a primit în ultima perioadă facem precizarea că demolarea garajelor se suspendă pe durata stării de urgență. Toți titularii garajelor din zonele Zorilor 4-6-8-10, Hategului 15-17, Narciselor 14-16-18 si Lotus 19-21-23 vor primi și oficial adresa de suspendare a demolării. De asemenea Toamnei 2 garaje și Narciselor 1 garaj Bl H4 cu F9 se suspendă.api turda

Având în vedere dispozițiile Decretului 195/16.03.2020 prin care a fost instituită starea de urgență pe teritoriul Romaniei, termenul de predare a terenului care a făcut obiectul contractului dumneavoastra de inchiriere pentru amplasarea unui garaj este suspendat pe toata durata stării de urgență. Așadar, dupa încetarea stării de urgență, veți avea la dispoziție un nou termen, identic cu cel indicat în notificarea de încetare a contractului pentru a  preda amplasamentul.

Pentru a nu crea confuzii, pentru toate garajele care trebuie să fie demolate, Primaria Municipiului Turda trimite societatii API Turda SRL adrese scrise care au la baza HCL 188/29.08.2019 prin care a fost aprobată implementarea cu prioritate a proiectelor de interes public în vederea reabilitarii și modernizării infrastructurii urbane și de interes local apartinând domeniului public. API Turda fiind în subordonarea Consiliului Local are obligația să pună în aplicare de îndată solicitările Primăriei Municipiului Turda.

Vă dorim multă sănătate,

Bogdan Ursuleanu
Director General API Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh