24
Mie, Apr
6 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Din cauza situației în care ne aflăm acum, Slow Food Turda lansează programul de livrări de produse locale la domiciliu, proiect bazat pe colaborare cu producătorii locali din Turda și împrejurimi. Pornim acest program cu brandurile locale / producătorii locali: produse apicole de la familia Kepes, vinurile ISSA de la Crama La Salina, uleiurile presate la rece produse de ELIXIR, flori pentru curte și gradină de la familia Finta, murături de la familia Nemeti din Viișoara. Așteptăm ofertele de la producători de lactate și legume/fructe (dar și altele) și le vom publica peslow food  parcurs.

Procedeul de comandă este următorul: mesaj pe telefon sau pe WhatsApp la nr 0746366728, cu produsul și cantitatea dorită (produsele sunt listate în fiecare poză), numele și adresa. Se va primi un mesaj de confirmare. Livrarea se va face vineri iar daca va fi nevoie vom face de două ori pe săptămână.

Va încurajăm să comandați cat mai multe produse locale, dar fiți cumpătați, nu încurajăm risipa alimentară, vrem să ajutam producătorii locali iar pe Dumneavoastră sa aveți acces la produse sănătoase. Produsele vor fi livrate la ușă sau poarta clientului în pungi iar plata se va face numerar într-o pungă de plastic.

Livrarea se face gratuit, se plătesc doar produsele!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh