25
Joi, Apr
3 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Avem nevoie de ajutor și susținere din partea comunității în continuare! Dacă doriți să sprijiniți Spitalul Municipal Turda în lupta cu COVID-19, puteți dona în contul nostru:donatii spital turda

RO65TREZ21921F370100XXXX – deschis la Trezoreria Turda

Spitalul Municipal Turda mulțumește tuturor persoanelor, companiilor și asociațiilor care au făcut donații în această perioadă atât de dificilă pentru noi și pentru întreaga lume! Fiind o situație de criză, orice sprijin este binevenit și vă suntem recunoscători tuturor celor care contribuiți la asigurarea unor materiale atât de necesare în această perioadă! Toţi banii din donaţii vor fi cheltuiţi exclusiv pentru achiziţia de aparatură, materiale sanitare de protecţie şi dezinfectanţi, urmând să vă comunicăm cu exactitate ceea ce se achiziționează.

De asemenea, mulțumim Primăriei și Consiliului Local Turda pentru alocarea suplimentară a sumei de 600.000 de lei și Consiliului Județean pentru alocarea sumei de 500.000 de lei.

În numele nostru și al tuturor celor care vor avea nevoie de serviciile Spitalului Municipal Turda, vă mulțumim pentru implicare și generozitate!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh