25
Joi, Apr
3 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

... se așteaptă în cursul zilei de joi, 7 aprilie. Inevitabilul s-a întâmplat.

A apărut un prim caz de coronavirus pe str. Margaretelor unde, cum știu toți turdenii, locuiește cea mai mare comunitate de rromi din oraș. O comunitate care a fost extrem de margaretelor coronavirusindisciplinată pe timpul pandemiei, fiind numeroase semnalările făcute de cititori referitor la nerespectarea distanței sociale de către cei din respectiva comunitate. Din această cauză, poliția a luat măsuri speciale pentru a convinge rromii din zonă să respecte Ordonanțele militare și distanțarea socială.

Cu toate acestea însă, ieri o persoană care locuiește pe strada Margaretelor a fost extrasă cu izoleta și transportată la un spital din Cluj-Napoca. Alți 9 contacți ai săi au fost procesați în cadrul anchetei epidemiologice, au fost izolați după ce li s-au prelevat probe pentru analize vizavi de Covid-19. Rezultatele analizelor se așteaptă în cursul zilei de 7 mai 2020. Informațiile ne-au fost furnizate de prefectul Județului Cluj, abia dup ce a fost întrebat de un coleg jurnalist. 

 

Citește și:

Poliția, intervenție permanentă pe strada Margaretelor din Turda

Margaretelor și Teclu, patrulate la intervale scurte de timp

Video: Poliția pe strada Margaretelor din Turda

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh