28
Joi, Mar
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Stimați profesori, dragi elevi și părinți,mesaj primar turda

S-a încheiat un an școlar atipic. Am trecut cu toții printr-o perioadă dificilă, o perioadă de criză cu care nu credeam că ne vom confrunta vreodată. Am făcut tot posibilul să venim în sprijinul dumneavoastră și să luăm cele mai potrivite măsuri pentru ca voi toți să fiți în siguranță. Faptul că am reușit să trecem cu bine peste această perioadă ne bucură nespus și sperăm să ne revedem cu bine în noul an școlar, într-o atmosferă de normalitate.

Pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a știm că urmează o provocare uriașă și ei sunt nevoiți să susțină examenele în condiții speciale, în urma unei perioade lungi în care cursurile de zi cu zi s-au transformat în ședințe online, departe, dar totuși aproape de colegi și de dascăli. Vă urez mult succes la examene, să vă puteți bucura de rezultate excepționale!

Mulțumesc tuturor cadrelor didactice, personalului nedidactic și auxiliar pentru eforturile depuse în această perioadă, pentru seriozitatea de care au dat dovadă și pentru implicarea în pregătirea școlilor de a întâmpina elevii în cele mai bune condiții. Să ne revedem sănătoși cu toții!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh