19
Vi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vineri, 3 iulie 2020, activitatea Judecătoriei Turda a fost sistată ca urmare a depistării ca pozitiv la testul pentru coronavirus a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.judecatoria turda coronavirus

În această dimineață, activitatea Judecătoriei a fost reluată în condiții normale. Iată răspunsul primit în această dimineață de la președinta Judecătoriei Turda: „Urmare solicitării dumneavoastră, în calitate de redactor șef Turdainfo, vă aducem la cunoștință că activitatea Judecătoriei Turda a fost reluată în condiții obișnuite azi, 06.07.2020. Cu privire la rezultate ale unor testări ale personalului angajat, menționăm faptul că din cadrul Judecătoriei Turda nu au fost efectuate testări pentru coronavirus, testări efectuându-se doar pentru personalul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.  Cu considerație, Președinte Filip Luminița Maria, Judecătoria Turda”, se arată în răspunsul primit la solicitarea noastră de informații, un răspuns pentru care îi mulțumim președintei Judecătoriei Turda!

Nu același lucru putem spune despre Parchetul de pe lângă judecătoria Turda și despre Ministerul Public, cărora, deasemenea, le-am solicitat informații despre situația crată de depistarea pozitivă la Covid-19 a procurorului turdean, care este internat, momentan, la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca. Așteptam de la procurorul-șef lămuriri, informații de interes public, dacă și câți angajați ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda au fost testați pentru noul virus Sars COV-2, dacă și câți sunt pozitivi, cum se desfășoară activitatea instituției, adică lucruri de interes pentru cititorii noștri. Din păcate încă nu am primit niciun răspuns. Mai așteptăm!

Însă, dacă activitatea Judecătoriei Turda a fost reluată, cum ne dă asigurări președinta acestei instituții, judecătorul Luminița Maria Filip, înseamnă că totul este bine la această oră iar turdenii pot apela cu încredere la această instituție a statului.

Vă reamintim că în ultima săptămână, la Turda, pe lângă procurorul care a fost infectat cu coronavirus, despre care am scris aici: Judecătoria Turda, închisă de coronavirus!, alte patru persoane, printre care un medic, au fost depistate pozitiv la Spitalul Municipal Turda. Despre aceste cazuri am scris aici: Doi pacienți ai Spitalului mun. Turda, pozitivi la testul Covid-19! și aici: Încă două cazuri de coronavirus la Spitalul Turda. Unul este medic.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh