29
Vi, Mar
17 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În urma apariției unui caz de coronavirus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, despre care am relatat aici, Judecătoria Turda, închisă de coronavirus!, am solicitat informațiilegate de gestionarea situației apărute. Iată ce ne-a răspuns prim-procurorul Călin Vasile Cioban, șeful Parchetului turdean: „La data de 02.07.2020, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda a fost diagnosticat cu virusul gripal Sars-Cov2(COVID19), acesta efectuând testul din proprie inițiativă. procuror turdaImediat după luarea la cunoștință a rezultatului testului, au fost anunțate autoritățile sanitare(DSP), procurorul fiind intemat într-o unitate spitalicească din municipiul Cluj Napoca.

În aceste condiții, la data de 03.07.2020 a avut loc o acțiune de dezinfecție a spațiilor în care își desfășoară activitatea Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda.

De asemenea în zilele de 03.07.2020 și 04.07.2020, s-a efectuat testarea tuturor angajaților Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, rezultatele testelor fiind negative”, se arată în răspunsul primit de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh