13
Sam, Aug
16 New Articles

Turda
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sursele noastre din Spitalul Municipal Turda ne-au confirmat o informație primită de la un cititor: existența unui pacient domiciliat pe strada Margaretelor, depistat pozitiv cu coronavirus, care ar fi refuzat internarea printr-o declarație pe proprie spital turdarăspundere. De fapt, în ultimele zile, două persoane din comunitatea de pe strada Margaretelor ar fi confirmate pozitiv la Covid-19.

Liderii comunității din zonă nu au confirmat cazul, dar se tem că respectivul infectat cu Covid-19 nu ar sta în izolare, riscând să infecteze și pe alții.

Prefectul județului Cluj nu a precizat, până la această oră dacă s-a efectuat vreo anchetă epidemiologică pe strada Margaretelor din Turda sau dacă s-au testat eventuali contacți ai celor depistați cu coronavirus. La rândul său, managerul Spitalului Municipal Turda, medicul, Ovidiu Stănilă, nu a confirmat veridicitatea informațiilor noastre pe motiv că, se află în concediu. Bineînțeles că, fiind în concediu, atribuțiile sale au fost preluate de altcineva însă, deocamdată, „telefonul fără fir” s-a oprit aici.

O să revenim cu noi informații, pe măsură ce le vom obține.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh