09
Ma, Mar
55 New Articles

Turda
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Spitalul Municipal Turda, ieri și alaltăieri, s-au înregistrat, zilnic, câte două cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus. Joi, din 15 teste efectuate, două au avut rezultat pozitiv, iar persianele infectate au fost transportate la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, specializat în tratarea pacienților cu Covid-19. La fel s-a întâmplat și cu cei doi depistați ieri, dintre care unul este angajat al Primăriei Turda.coronavirus turda

Astfel, numărul angajaților Primăriei Turda care au fost infectați cu Covid-19 a ajuns la doi, primul caz verificându-se, din informațiile noastre, la sfârșitul săptămânii trecute.

Primarul Cristian Matei ne-a informat că joi, întreaga primărie a fost dezinfectată, după ora 15.30, când angajații nu mai erau în birouri. „Marți am dezinfectat clădirea Biroului Unic iar joi cea a primăriei. Angajatul care a fost depistat ieri cu coronavirus nu a mai fost la serviciu, în primărie de marți. Astfel că nu ar mai trebui să existe alte probleme”, ne-a declarat primarul turdean.

Ieri, Spitalul municipal Turda a dat publicității un  BULETIN INFORMATIV referitor la perioada 17 iulie - 23 iulie 2020, care indică o creștere vertiginoasă a numărului de cazuri de coronavirus pe teritoriul municipiului Turda, nu numai în zona străzii Margaretelor. Citiți aici amănunte: 31 de turdeni infectați cu coronavirus în ultima săptămână

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh