28
Joi, Mar
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Acțiunile de combatere a răspândirii COVID-19 continuă în Turda.piata centrala

Dacă într-o altă știre vă informam că executivul turdean, condus de primarul Cristian Matei a dispus dezinfectarea Biroului Unic, creat pentru facilitarea rezolvării problemelor turdenilor, dar și clădirea primăriei au fost dezinfectate iată că, pe zi ce trece sunt dezinfectate alte locații frecventate de turdeni, pentru protejarea acestora și evitarea infectărilor cu noul coronavirus.,

Primăria Municipiului Turda a desfășurat acțiuni de dezinfecție a pieței agroalimentare din centrul orașului. Această zonă este frecventată zilnic de un număr mare de persoane, așadar pentru stoparea răspândirii COVID-19, s-a acționat la intrarea în piață prin spălarea întregii zone cu dezinfectanți eficienți în combaterea virușilor și bacteriilor.

  

Mijloacele de transport în comun au fost dezinfectate!

Facem tot ce putem pentru siguranța călătorilor, așadar au fost luate măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 prin igienizarea și dezinfecția tuturor mijloacelor de transport în comun care deservesc transportul local de persoane în Municipiul Turda.

  

„Facem un apel către toți locuitorii orașului să respecte măsurile de distanțare fizică și de protecție personală impuse la nivel național. Totodată, facem un apel către toți cetățenii la solidaritate. Numai împreună putem reuși să trecem cu bine prin această luptă împotriva virusului. Trebuie să conștientizăm că acțiunile fiecăruia dintre noi contribuie la stoparea răspândirii acestui virus”, este noul apel dinspre municipalitate.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh