09
Dum, Aug
52 New Articles

Turda
Typography
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 29.07.2020, între orele 10.00 - 14.00,  în municipiul Turda, pe strada Cocoșului, str. Aleea Crestei și strada Cucului.avarie retea apa
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie rețea distribuție pe strada Cocoșului.
 
Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh