24
Joi, Sep
58 New Articles

Turda
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 17.09.2020, între orele 08.00 - 18.00,  în municipiul Turda, pe străzile: caa

  1. Amurgului (fosta Mânzariei - zona de case)
  2. Intrarea Amurgului
  3. Calea Victoriei 102-104 - Bloc E125
  4. Tineretului - Bloc D20
  5. Calea Victoriei 108 - Bloc H

 

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare conductă nouă reabilitată pe str. Amurgului în conducta existentă pe strada Tineretului.

 

Lucrările sunt efectuate de SC ACSA  SA (Lider de asociere)  - SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) - contractul de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”.

 

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

 

 

--

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh