19
Vi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Semnarea contractului de parteneriat pentru construirea Centurii Ocolitoare Turda – Câmpia Turzii, în prezența premierului Ludovic Orban și a ministrului transporturilor Lucian Bode, a fost un eveniment găzduit de Palatul Cultural „Ionel Floașiu” din orban Câmpia Turzii.

În cadrul evenimentului Ludovic Orban a vorbit frumos despre colegii săi din teritoriu, având cuvinte elogioase la adresa primarilor Cristian Matei și Dorin Lojigan, dar și a președintelui Consiliului Județean, Alin Păunel Tișe.

„Primarul Cristian Matei, primarul municipiului Turda a generat un program de dezvoltare fără precedent pentru municipiul Turda, cu investiții uriașe, cea mai mare parte a lor bazată pe fonduri europene și prin care, pur și simplu schimbă, de la săptămână la săptămână fața municipiului Turda, punând-o practic pe harta dezvoltării economice rapide”, l-a prezentat premierul celor prezenți pe edilul turdean.

Același Ludovic Orban  a spus și despre gazda evenimentului, primarul Dorin Lojigan: „Primarul Dorin Lojigan a semnat contracte de finanțare de 40 de milioane de euro, pentru municipiul Câmpia Turzii iar oamenii trebuie să știe și să facă diferența”, a conchis premierul.

„Proiectul în sine, este un proiect extrem de important pentru Turda și Câmpia Turzii, care permite, practic, scoaterea traficului greu de pe zonele centrale ale celor două municipii și conectarea celor care, până la urmă vor să efectueze transportul, cu autostrada. Este un proiect care arată disponibilitatea de cooperare care există între primari și președintele consiliului județean, care vor să facă lucruri bune pentru oameni. Dealtfel și ADI-ul (NR: Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Văii Arieșului”), care este înființat arată această capacitate de asociere pentru a genera proiecte de interes comun pentru localități care, până la urmă să creeze condiții de viață mai bune pentru locuitori, oportunități mai multe de realizare în viață. Îi felicit pe cei trei semnatari, pe domnul președinte Alin Tișe, pe domnii primari Cristian Matei și Dorin Lojigan. Garantăm susținerea acestui proiect și, cu siguranță, voi veni când veți inaugura acest proiect și alte proiecte de interes”, a afirmat primul ministru despre proiectul Centurii ocolitoare a municipiilor Câmpia Turzii și Turda.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh