20
Sam, Apr
19 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, s-a prezentat la vot la ora 9, la secția de votare de la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna”, însoțit de soția sa și echipa de consilieri locali pe care Partidul Național Liberal o propune alegătorilor turdeni pentru matei cristianmandatul 2020-2024.

Primarul Cristian Matei a transmis turdenilor, la ieșirea din cabina de vot:Dragi turdeni, așa cum v-am mai spus, astăzi este un moment extrem de important pentru viitorul municipiului Turda. Votul fiecăruia dintre dumneavoastră este foarte important, motiv pentru care vă îndemn să veniți la vot, să vă exercitați acest drept constituțional, indiferent de opțiunea dumneavoastră politică. Eu am ales continuitatea, deoarece proiectele Turzii trebuie să continue, dezvoltarea rapidă a orașului trebuie și îmi doresc să continue. Turda și turdenii merită tot ce e mai bun. Le urez succes tuturor candidaților și mulțumesc în mod special turdenilor pentru susținerea pe care ne-au oferit-o și ne-o oferă în continuare”, a ținut să mulțumească primarul Matei turdenilor.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh