24
Mie, Apr
6 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Astăzi a avut loc o ședință a Comandamentului de Urgență, desfășurată online, unde s-a stabilit planul de măsuri care trebuie luate în sezonul rece, în perioada noiembrie 2020 – martie 2021, astfel încât să nu existe probleme legate de deszăpezire sau alte tipuri de intervenții pe timpul iernii.
Totodată, având în vedere contextul epidemiologic actual și supraaglomerarea spitalelor – suport COVID, s-au stabilit măsurile în regim de urgență în cadrul Spitalului Municipal Turda.
1. Extinderea zonei tampon a pavilionului de boli infecțioase în locația Compartimentului de oncologie medicală; aceasta este situată la parterul Clădirii de Boli Infecțioase, aducând un plus de 10 paturi pentru pacienții confirmați cu infecție SARS COV 2.
2. Funcționarea provizorie a Compartimentului oncologie medicală în pavilionul central al Spitalului Municipal Turda (spitalizarea de zi oncologie la parterul pavilionului central, iar spitalizarea continuă oncologie în locația compartimentului de oftalmologie cu 6 paturi autorizate – respectiv 4 paturi la distanțare socială).
3. Funcționarea provizorie a Compartimentului de Dermatologie în salonul izolator și în salonul nr.4, cu un număr de 6 paturi (4+2), iar cu respectarea normelor de distanțare socială 4 paturi (3 + 1).
4. Funcționarea provizorie a Compartimentului de Oftalmologie la parterul Pavilionului Central (un salon în corpul B cu 4 paturi autorizate respectiv 3 paturi cu distanțare socială, sală de tratament – fostul cabinet de consultații medicină internă al spitalizării de zi, oficiu comun cu Compartimentul de Dermatologie, iar celelalte funcțiuni vestiar personal și garderobă pacienți sunt comune).
PERIOADA DE FUNCȚIONARE PROVIZORIE: 01.11.2020 – 30.04.2021.
În vederea suplimentării personalului pentru zona tampon, propunem redistribuirea personalului medical și auxiliar de pe compartimentul cu activitate redusă, aceasta realizându-se de către conducerea Spitalului Municipal Turda.
 
Primăria Turda
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh