04
Joi, Mar
46 New Articles

Turda
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
În cadrul Spitalului Municipal Turda, începând de săptămâna viitoare, va funcționa o secție COVID-19 formată din 22 de paturi (Pavilion Boli Infecțioase) și 4 paturi ATI. Coordonatorul secției va fi doctorul Sturz Ciprian, medic primar pneumolog.spital turda sectie covid-19
Hotărârea a fost luată de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență, cu acordul Instituției Prefectului și Direcției de Sănătate Publică, în contextul epidemiologic actual, din cauza creșterii foarte mari a numărului de cazuri, care depășește capacitatea de preluare de către spitalele suport COVID din municipiul Cluj-Napoca.
Compartimentul de Oncologie va funcționa în cadrul Compartimentului Spitalizare de zi aflat la parterul Pavilionului Central. Compartimentele de Dermatologie și Oftalmologie își vor desfășura activitatea în aceleași locații, ca și până acum.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh