28
Dum, Feb
53 New Articles

Turda
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Piețele din Turda vor rămâne deschise, mai puțin Piața din Micro 3, unde vor fi așezate mesele de vânzare într-un spațiu deschis, în proximitatea imediată a pieței (respectiv în fața Cinematografului Tineretului) astfel încât toți vânzătorii să își poată prefect expune marfa, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță. De asemenea, toate magazinele din incintele piețelor (piețe deschise sau piețe închise) și comercianții de lactate își pot desfășura în continuare activitatea.

Decizia a fost analizată astăzi în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență care a avut loc la Instituția Prefectului Județului Cluj.

Aceste puncte de aprovizionare sunt extrem de importante pentru cetățeni, motiv pentru care ne vom asigura că atât accesul cetățenilor la alimentele din piață cât și dreptul producătorilor și comercianților de a-și vinde marfa să fie protejate.

Vă rugăm să distribuiți această știre, astfel încât să ajungă la cât mai mulți cetățeni.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh