07
Dum, Mar
58 New Articles

Turda
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Proiectantul general a finalizat proiectul tehnic al Sălii Polivalente, acesta fiind design-ul final agreat atât de noi cât și de finanțator, în corelare ambientală și arhitecturală cu toate celelalte proiecte de investiții propuse sau existente în această zonă.sala polivalenta turda

În următorii ani, întreaga zonă din proximitatea stadionului va deveni un pol principal de desfășurare a activităților sportive de performanță, la nivel internațional.

Pe terenul de 6.845 mp va fi construită o sală polivalentă S+P+1E, care va avea o suprafață utilă de 10.071 mp și o capacitate de 3.320 de locuri.

Prin construirea noii săli vor fi asigurate condițiile necesare pentru desfășurarea de competiții sportive la nivel internațional, dar și pentru organizare de concerte sau alte evenimente socio-culturale.

Totodată, acest proiect integrează și celelalte facilități sportive din zonă și va aduce beneficii vieții sportive și culturale din orașul nostru.

 

 Citește și: 

Sala Polivalentă de 15 milioane de euro la Turda, pe banii Companiei Naționale de Investiții

Guvernul României va finanța construirea Complexului Sportiv Academia de Performanță Sportivă „Potaissa Turda"

Au început lucrările la Sala Polivalentă

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh