28
Dum, Feb
53 New Articles

Turda
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In contextul sprijinirii măsurilor preventive legate de situația creată de pandemia COVID-19, Compania de Apă Arieș informează utilizatorii despre următoarele măsuri:

Citiri contoare și facturare

Se vor efectua citirile apometrelor asociațiilor de proprietari, persoanelor juridice precum și la branșamentele dotate cu contoare ce permit telecitirea (citirea de la distanță).

Consumatorii din cadrul asociațiilor de proprietari care au separare de instalație prin montare contor pe casa scării pot transmite indexul contoarelor prin mijloacele comunicare alternative apelând numerele de telefon:

Turda 0264.311.771, Câmpia Turzii: 0264.366.305, între orele 08.00-15.00, în perioada 25-30/31 a fiecărei luni, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., site www.caaries.ro prin intermediul formularului de contact.

În lipsa comunicării indexului, serviciul va fi facturat, automat, în baza mediei consumurilor din lunile anterioare.

 În măsura în care contextul pandemic va permite, citirea tuturor apometrelor va fi reluată iar utilizatorii vor fi informați despre acest aspect. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.  

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh