29
Vi, Mar
18 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cinci persoane testate pozitiv se află în izolare acasă, două sunt cu simptome ușoare, două fără gust și miros si o persoană este cu simptome de răceală. Persoanele cu care au intrat în contact sunt în izolare la domiciliu si au anunțat DSP-ul și medicul de salina turdafamilie, fiind verificați de aceștia pentru a respecta izolarea la domiciliu.

Două cazuri au fost depistate în 11 noiembrie, două persoane au fost acasă în concediu de odihna și recuperări și au anunțat că au fost testați pozitiv în perioada cât nu erau la serviciu fiind acasă de două săptămâni în concediu de odihnă, deci nu au venit în contact cu colegii de serviciu.

 O persoană testată pozitiv nu venise la lucru cu trei zile înainte.

„Am făcut replanificări pentru ca angajații să-și efectueze concediile de odihnă neefectuate pentru a reduce numărul celor prezenți la serviciu, activitatea fiind restrânsă în această perioadă, numărul de turiști fiind în scădere, urmând să fie analizată posibilitatea de a închide temporar activitatea și de a plăti angajații cu 75 %. De asemenea, o parte din angajații de la SPA  și de la bazin, un total de 11 persoane, sunt acasă cu plata a 75% din indemnizația lunară.

Aceste activități nu au fost redeschise din luna martie, când au fost închise fiind decretată starea de urgență.

Mai sunt persoane care s-au anunțat în concediu medical pentru a-și rezolva probleme de sănătate personală  care nu au legătură cu coronavirus. Urmează să prezinte certificatul medical”, informează conducerea societății Salina Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh