09
Ma, Mar
55 New Articles

Turda
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului  Județean de Jandarmi Cluj și ai Grupării de Jandarmi Mobile ”Ștefan Cicio Pop”, precum și de polițiști locali au continuat activitățile în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19.politie jandarmi cluj

 Astfel, în ultimele 24 de ore, peste 450 de forțe au procedat la legitimarea unui număr de 3.374 de persoane, fiind verificate 145 de societăți comerciale.

 Totodată, 854 de mijloace de transport persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de protecție specifice, 124 dintre acestea fiind mijloace de transport public în comun.

 Abaterile aduse Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, alături de noile măsuri instituite ca urmare a modificărilor aduse prin HG 935/2020, au condus la aplicarea unui număr de 165 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.750 de lei.

---------------

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh