28
Dum, Feb
53 New Articles

Turda
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Compania de Apă Arieș continuă lucrările finanțate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), atât la Turda cât și la Câmpia Turzii.lucrari caa

La Turda, în a doua jumătate a lunii noiembrie au continuat lucrările de reabilitare a rețelei de canalizare menajeră pe străzile Amurgului, Nuferilor, Ponorel, 22 Decembrie 1989, Primăverii, Izvor, Luptătorilor, Tineretului, Mihai Viteazu iar pe străzile Unirii, Intrarea Armatei și Intrarea Negru Vodă au avut loc lucrări de extindere a rețelei de canalizare.

De asemenea, pe străzile Intrarea Armatei, Ghioceilor, Hațegului, Fabricii și pe strada 22 Decembrie 1989 au continuat lucrările de reabilitare a rețelei de apă potabilă.

La Câmpia Turzii, au continuat lucrările de reabilitare a rețelei de distribuție apă potabilă pe străzile Laminoriștilor, Gheorghe Lazăr, Aurel Vlaicu și Călărașilor.

Pe străzile Crișan, Florilor și Petru Maior s-au executat lucrări de reabilitare a rețelei de canalizare ape uzate menajere iar pe strada George Bacovia lucrări de extindere canalizare.

De asemenea, au început lucrările de pregătire execuție relining canal colector pe strada Tudor Vladimirescu și lucrările de poziționare și conectare SPAU (stație pompare ape uzate) Petrilaca la rețeaua de refulare ape uzate menajere.

.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh