28
Dum, Feb
53 New Articles

Turda
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La ora 18, la cele 38 de secții de votare din municipiul Turda se prezentaseră 10.217 de alegători, reprezentând 22,11 % din totalul cetățenilor cu drept de vot.

Comparativ, la alegerile locale din 11 decembrie 2016, la aceeași oră, la secțiile de votare din municipiul Turda se prezentaseră 14.307 de alegători, reprezentând 29,93% din totalul cetățenprezenta votilor cu drept de vot.

La alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, până la această oră, 433 alegători au votat pe listele suplimentare iar 24 au apelat la urna mobilă.

La Turda sunt așteptați la vot 46.200 de persoane înscrise pe listele de alegători permanente si complementare, în cele 38 de secții de pe cuprinsul orașului, 47.796 câți votanți erau înscriși la alegerile din 2016.

Ei vor trebui să ștampileze, după caz, candidatul sau partidul pe care îl preferă, pe cele două buletine de vot pe care le primesc în secția de votare de care aparțin: unul candidații la Camera Deputaților, iar celălalt cu candidații pentru Senat.

Vom reveni cu situațiile de la urnele de vot și în orele următoare.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh