28
Dum, Feb
53 New Articles

Turda
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Se lucrează în zona unde va fi situată viitoarea Sală Polivalentă. Se efectuează săpături pentru fundație și pentru introducerea infrastructurii subterane, dar și pentru aducerea rețelelor de utilități în zona obiectivului.
sapaturi sala polivalenta turda„Săpăm, săpăm! Noua Sală Polivalentă va fi o bijuterie a Turzii, iar aceste imagini ne vor aminti de unde am început! Lucrările de săpătură a fundației sunt în plină desfășurare”, scrie primarul turdean, Cristian Matei, pe pagina sa de Facebook. 

În următorii ani, întreaga zonă din proximitatea stadionului va deveni un pol principal de desfășurare a activităților sportive de performanță, la nivel internațional.

Pe terenul de 6.845 mp va fi construită o sală polivalentă S+P+1E, care va avea o suprafață utilă de 10.071 mp și o capacitate de 3.320 de locuri.

Prin construirea noii săli vor fi asigurate condițiile necesare pentru desfășurarea de competiții sportive la nivel internațional, dar și pentru organizare de concerte sau alte evenimente socio-culturale.

 
 
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh