28
Joi, Mar
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul Cristian Matei anunță noile investiții făcute în aparatură nou-nouță, care să crească și calitatea actului medical de la Spitalul municipal Turda, dar să aducă și un confort mai ridicat pacienților care trec pragul celei mai importante instituții medicale din zona Turda-Câmpia Turzii:

Două ecografe performante (SAMSUNG și Philips)aparatura medicala

Sterilizator cu plasmă

Masă chirurgicală pentru blocul operator

Lampă led de ultimă generație pentru blocul operator

3 ventilatoare pentru secția ATI

10 monitoare funcții vitale pentru secția ATI

Holter EKG

Cardiotocograf

Videolaringoscop

Linie de testări imunohematologice

Aparatura a fost achiziționată din fonduri de la bugetul local - alocate de către Consiliul Local și din fondurile alocate de către Consiliul Județean Cluj. Aceste achiziții ridică foarte mult calitatea actului medical de la Spitalul Municipal Turda, astfel încât, pe lângă confortul hotelier semnificativ îmbunătățit în urma investițiilor anterioare și echipa de medici specialiști pe care o are spitalul nostru, aceste aparate achiziționate recent contribuie la creșterea nivelului serviciilor oferite pacienților.

Vă reamintim că în acest an a fost alocată spitalului suma de 2.253.000 lei (din care 500.000 din partea Consiliului Județean Cluj), iar în perioada 2016-2020, fondurile alocate unității medicale din bugetul local al Turzii însumează 7.347.000 lei.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh