25
Joi, Apr
6 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Magdalena, Nicoleta, Alina, Ana-Maria și Claudia sunt primele cinci fete absolvente din existența de 35 de ani a Școlii de Subofițeri de Pompieri- Boldești.pompieri
Au avut curajul de a alege o meserie deloc comodă, de a pătrunde într-un mediu, care poate unora li se pare nepotrivit pe măsura fragilității și delicateții lor, însă sunt ghidate de dorința de a-și salva semenii. Și această dorință le dă puterea de a demonstra că și femeile sunt apte pentru a profesa meserii cu grad ridicat de risc, cu o responsabilitate uriașă.
Sunt conștiente că vor depune un efort suplimentar pentru a avea aceleași performanțe precum au colegii lor, însă se consideră norocoase. Nu se gândesc la cât de greu le va fi să facă față provocărilor, la câte vor avea de înfruntat, ci la satisfacția pe care o vor avea, salvând vieți.
Întrebate "Dacă ar fi să dați timpul înapoi, alegerea voastră ar fi, oare, aceeași?", ele ne-au răspuns aproape la unison: “Am alege același drum, oricând.”
Le-am rugat să ne spună mai multe, poate sunt tinere care s-au gândit sau se gândesc să le urmeze exemplul. Porţile sunt acum deschise. Care sunt calităţile de care au nevoie acestea, pentru a păşi în această lume? Un singur cuvânt a revenit pe buzele lor: PASIUNE.
Felicitări, dragile noastre!
Suntem mândri de voi!
P.S. Fotografia este realizată înainte ca masca să devină obligatorie în spațiile deschise.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh