04
Joi, Mar
46 New Articles

Turda
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Anul 2020 a fost un an atipic din toate punctele de vedere, iar sistemul educațional a fost afectat în mare măsură de trecerea activităților în mediul online.mos craciun
De aceea, am decis să ne îndreptăm atenția către 15 copii care perseverează și își continuă cu sârguință pregătirea. Astfel că ne-am hotărât să răspundem afirmativ scrisorilor transmise de ei către Moș Crăciun.
TNL Câmpia Turzii încearcă constant să se implice în viața comunității din municipiu, iar această acțiune din preajma Crăciunului e pentru noi o oportunitate să aducem bucurie în sufletele unor copii deosebiți și ambițioși.
„TNL Câmpia Turzii este o organizație în strânsă legătură cu comunitatea din Câmpia Turzii. Este datoria noastră, ca tineri, să fim atenți la nevoile celor din jur și, totodată, să fim cât mai implicați în diverse acțiuni sociale și civice din care comunitatea are de câștigat.
Deseori implicarea noastră constă în proiecte îndreptate către domeniul educațional sau către sănătate, domenii în care considerăm că orice sprijin este realmente binevenit. Avem o echipă activă, plină de oameni dornici mereu să se implice și să găsească soluții la problemele comunității.
Ne bucurăm în permanență de sprijinul domnului primar Dorin Lojigan și a colegilor din PNL Câmpia Turzii, care mereu răspund afirmativ și se alătură acțiunilor noastre, ale tinerilor.” a declarat Georgiana Kaczka, președinte TNL Câmpia Turzii.
„Mă bucur să văd că tinerii liberali sunt din ce în ce mai implicați în ceea ce înseamnă viața municipiului Câmpia Turzii. Organizația de tineret este o echipă plină de entuziasm și de idei benefice, cu un cuvânt important de spus în comunitatea noastră.
Le mulțumesc tuturor pentru implicare și sunt convins că această acțiune le-a adus copiilor o mare bucurie, acum în prag de Sărbători”, a adăugat Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii.
Având în vedere contextul actual, acțiunea s-a desfășurat în condiții optime cu respectarea măsurilor sanitare recomandate, copiii intrând în posesia cadourilor într-un cadru restrâns, cu respectarea tuturor regulilor în vigoare.
TNL Câmpia Turzii vă urează Sărbători fericite și în siguranță! Dacă aveți posibilitatea să faceți un bine în această perioadă sau oricând în an, nu ezitați să îl faceți!
Emoția și bucuria celor înspre care se îndreaptă acțiunile comunității este cel mai bun catalizator pentru a ne încuraja și uni cu toții în jurul semenilor noștri și pentru a depăși orice greutăți.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh