08
Lun, Mar
62 New Articles

Turda
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În ciuda pandemiei, primarul Cristian Matei continuă tradiția premierii cuplurilor de turdeni care au împlinit 50 de ani de căsătorie, în preajma Crăciunului.matei cristian

Săptămâna aceasta 18 cupluri care aniversează 50 de ani de la căsătorie au fost premiate cu un cadou simbolic prin care le oferim toată recunoștința pentru exemplul pe care ni-l oferă.

Cele 18 cupluri sunt: Apolțan Ioan și Maria, Baciu Emil și Dorina, Beian Gligore și Livia, Boloș Gheorghe și Vilareta, Bucur Traian și Maria, Dărăban Emil și Aurelia, Dărăban Marin Ioan și Rodica, Finta Carol și Silvia, Greblă Remus și Eugenia, Harmath Ioan și Carolina, Mureșan Mircea și Lenuța, Negrea Vasile și Maria, Pop Constantin și Valeria, Popa Ioan și Maria, Sabău Teodor și Ana, Szekely Ioan și Ema, Turean Teofil și Letiția, Vescan Ioan și Mariana.

„Decembrie este luna cadourilor, dar și luna în care toată atenția noastră este îndreptată către familie și implicit iubirea care ne sudează. Dragii noștri, dorim să vă felicităm încă o dată pentru celebrarea celor 50 de ani împreună! Vă urăm un sincer: La mulți ani fericiți! Fie ca greutățile vieții să vă ocolească, iar anii care vin să vă găsească sănătoși”, transmite premianților primarul turdean, Cristian Matei, care a vizitat cuplurile premiate pentru a-i felicita și a le înmâna premiul în bani.

Alte 33 de cupluri care au aniversat 50 de ani de căsătorie au fost premiate de Primăria Turda în luna septembrie, tot în condiții de distanțare și măsuri sanitare impuse de guvern.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh