25
Joi, Apr
6 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Astăzi va sosi în țară cea de-a doua tranșă de vaccinuri.vavvinuri pfizer

Din informațiile furnizate de firma producătoare, este vorba despre 140.400 de doze de vaccin de la Pfizer BioNTech, sosite în țară pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Timișoara și Cluj-Napoca.

Vaccinurile destinate centrului de stocare de la Spitalul militar Cluj, vor ajunge de la Aeroportul Internațional Avram Iancu, pe cale rutieră, fiind transportate în condiții optime de siguranță, în containere speciale cu gheață carbonică și folie etanșă.

În ceea ce privește centrul de vaccinare clujean, acestuia i-au fost destinate 29.250 doze din totalul de peste 140 de mii, Clujul deservind 6 județe din regiunea de nord-vest a țării.

Astfel, se vor primi 30 tăvițe a câte 195 flacoane, iar fiecare flacon are 5 doze. Acestea vor fi stocate într-un frigider special de la Spitalul militar Cluj, la temperatura de -70 de grade Celsius.

Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea Prim-ministrului.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh