02
Ma, Mar
50 New Articles

Turda
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Echipa clujeană Transilvania 4 Sierra Leone vă invită să vizionați documentarul oficial realizat pe parcursul celor 17 zile de traseu, din inima Europei și până în Africa.  Acesta e disponibil pe o perioadă limitată, pe website-ul oficial, până la finalul lunii februarie 2021.

 Cătălin Priscorniță și Albert Deak, echipajul care a parcurs traseul celebrei curse Budapesta-Bamako, lansează oficitransilvania 4 sierra eloneal, documentarul “Transilvania 4 Sierra Leone”, care va putea fi vizionat pe website-ul proiectului https://www.transilvania4sierraleone.ro/, până la sfârșitul lunii februarie 2021.

 Traseul realizat în perioada ianuarie - februarie 2020, este încununarea  proiectului caritabil “De la copil la copil” ce a avut scopul de a aduce mai aproape două continente, prin dăruirea unei șanse la o educație normală copiilor africani: peste 5000 de ghiozdane și rechizite, provenite din donațiile familiilor din toată Transilvania.

 Documentarul emoționant și dinamic “Transilvania 4 Sierra Leone” reprezintă rezultatul sutelor ore de filmări și imortalizează provocările uneia dintre cele mai dure curse off-road din lume.

 “A fost unele din cele mai dure trasee de off-road din lume, prin sălbaticele peisaje unice din Africa de Vest, pline de neprevăzut și aventură. Cursa ne-a solicitat din plin spiritul de echipă și cooperare, inventivitatea, cunoștințele tehnice și de navigație, spiritul de organizare și rezistența la provocări, iar traseul ne-a  răsplătit cu peisaje extrem de variate, frumuseți naturale unice și colțuri de lume puțin explorate”, a spus Cătălin Priscorniță, membru echipei Transilvania 4 Sierra Leone.

 Linia de finish a cursei a fost marcată bucuria unui țel atins și de satisfacția zâmbetelor copiilor din Sierra Leone. Pentru această acțiune, echipa a primit distincția de caritate Mother Theresa Award.

 Astfel vă invităm să vizionați documentarul, pe toată perioada disponibilității, pe website-ul oficial https://www.transilvania4sierraleone.ro/ .De asemenea, orice susținere este binevenită și apreciată, pentru viitoarele proiecte caritabile ale echipei. .

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh