20
Sam, Apr
19 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Vă invităm la concertul tradițional al începutului de primăvară, concert care îmbină armonia muzicală cu versul sensibil în interpretarea lui Gabriel Cotabiță.gabriel cotabita

    GABRIEL COTABIȚĂ  face parte din generația de aur a pop- rock-ului și a muzicii ușoare românești. A fost membru al trupelor Holograf și VH2 și a dezvoltat o carieră solo impresionantă, fiind reper și model pentru generații întregi de artiști. Palmaresul său muzical și permanența artistică în spațiul muzical românesc îi fixează statutul de personalitate marcantă a muzicii noastre. În anul 2002, i se decernează  Diploma de Onoare de către Ministerul Culturii și Cultelor. 
    Cine nu cunoaște celebra ,,Noapte Albastră”, un hit care străbate anii ? Acestei  melodii i se  adaugă  o serie de hituri reprezentative nu doar pentru Gabriel Cotabiţă ci și pentru muzica pop-rock românească: ,,Cum aș putea să nu te iubesc?”, ,,Prima iubire și ultima”, ,,Ave Maria”, ,,Domnișoară, nu pleca”, ,,Prizonier”, ,,Raiul e pe pământ”, ,,Dacă n-ai iubi” sau ,,Atunci când nu ești”.

    Biletele se găsesc la Casa de Cultură Turda , str. Avram Iancu, nr.12 -  tel. 0264/ 311980.

    Siguranța publicului, a artiștilor și a personalului de organizare este prioritară, evenimentul respectând toate normele sanitare prevăzute de lege.

 

  

                                                                                                  Casa de Cultură Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh