19
Vi, Apr
20 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență Cluj a hotărât reluarea, începând cu data de 05.03.2021, a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor, pentru unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița cugradinita prichindelul istet Program Prelungit „Prichindelul Isteț” din municipiul Turda, județul Cluj de pe raza județului Cluj.

Decizia a fost luată prin HOTĂRÂREA NR. 21 din 3 martie 2021 privind reluarea activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor pentru unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița cu Program Prelungit „Prichindelul Isteț” din municipiul Turda, județul Cluj.

Din data de 5 martie 2021, grădinița respectivă își reia activitatea în scenariul 3, care implică participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și a elevilor din învățământul primar, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

La respectiva Grădiniță, activitatea didactică ce presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor din această unitate fusese suspendată în 23 februarie, până pe 4 martie. Pe perioada suspendării, procesul de învățământ la unitatea de învățământ preuniversitar menționată, s-a desfășurat online.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh