20
Dum, Iun
43 New Articles

Turda
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a vizitat azi Turda. El a ajuns pe șantierul Sălii Polivalente care se construiește la Turda, însoțit de ministrul afacerilor interne, Lucian Bode, și ministrul agriculturii, Adrian Oros, europarlamentarulludovic orban turda clujean, Daniel Buda, și secretarul de stat, Cristian Haiduc, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, și alți liberali. Antreprenorul care execută construcția i-a prezentat președintelui PNL stadiul lucrărilor și i-a sugerat și unele modificări  care, în opinia sa, ar fi necesare în legislația referitoare la construcții.

Primarul Cristian Matei i-a spus fostului premier că la Turda avem și echipă de volei fete în prima ligă, iar Potaissa Turda este vicecampioana la handbal masculin, dezvăluind și posibilitatea ca, împreună cu Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, Turda să găzduiască chiar competiții europene, apropierea celor două orașe permițând asta. Șeful liberalilor clujeni, europarlamentarul Daniel Buda, a consemnat pe pagina sa de Facebook: „Administrația liberală din Turda, condusă de Cristian Matei, un model în atragerea de fonduri pentru dezvoltarea municipiului! (...) Lucrările la Sala Polivalentă din municipiul Turda  au debutat în septembrie 2020. Pe terenul de 6.845 mp va fi construită o sală polivalentă cu un etaj, care va avea o suprafață utilă de 10.071 mp și o capacitate de 3.320 de locuri. Valoarea contractului este de aproximativ 65 de milioane de lei, iar finanțarea este susținută de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții.

Prin construirea acestei săli, vor fi asigurate condițiile necesare pentru desfășurarea de competiții sportive la nivel internațional, dar și pentru organizare de concerte sau alte evenimente socio-culturale. Totodată, acest proiect integrează și celelalte facilități sportive din zonă și va aduce beneficii vieții sportive și culturale. Îl felicit pe primarul Municipiului Turda, domnul Cristian Matei, și întreaga sa echipă pentru eforturile depuse în vederea dezvoltării de proiecte în interesul comunității!”

Delegația care l-a însoțit pe Ludovic Orban, aflat azi, oficial, într-o vizită de lucru în județul Cluj, a avut un program încărcat, încă de dimineață. După ce a vizitat Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj, a mers la Câmpia Turzii, de unde a plecat la Turda. Neoficial, probabil că vizita lui Orban are și o componentă politică, acesta dorind să-și atragă, o dată în plus, sprijinul liberalilor din județul Cluj, în vederea iminentului congres al partidului, unde își va disputa funcție de șef al liberalilor, pentru anii următori, cu actualul premier, Florin Cîțu.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh