25
Joi, Apr
3 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În data de 08.06.2021 polițistul local pe linie de circulație rutieră fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu la trecerea pentru pietoni de pe strada Gheorghe Barițiu în scopul trecerii în siguranță a elevilor Colegiului Național ”Mihai Viteazu”, a depistat pe numitul A.A.C din sat Bădeni în vârsta de 22 de ani în timp ce conducea spre str. Dr. Ioan Rațiu loc. Turda fără a deține permis de conducere.politia locala turda

Deoarece conducătorul autoturismului nu a respectat semnalele de oprire ale polițistului la trecerea pentru pietoni, acesta și cei doi pasageri au fost legitimați la fața locului.

Urmare a lipsei permisului de conducere a conducătorului auto, s-au întocmit documentele premergătoare întocmirii dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere iar autorul și documentele de constatare întocmite au fost predate Poliției Municipiului Turda în vederea continuării cercetării.

Poliția Locală Turda vă stă la dispoziție în limita competențelor legale.

 

Director executiv

MOLDOVAN VALER

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh