25
Joi, Apr
3 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
caaLucrările de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare au continuat și în luna iulie în municipiul Turda, prin investițiile din cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020:
- Lucrări de reabilitare rețea de apă potabilă pe străzile: Calea Victoriei, Bogata
- Lucrări de extindere rețea de canalizare pe strada Clujului
- Lucrări de reabilitare rețea canalizare, pe străzile: Calea Victoriei (relining) Zambilelor, Tineretului, Hațegului, Lotus (relining), Str. Parc Logistic Industrial (relining), Florilor (relining), Amurgului, Horticulturii, Obeliscului.
ℹ Compania de Apă Arieş S.A. implementează “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” co-finanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020. Cu o valoare estimată de aproximativ 130,52 milioane de euro proiectul de investiții reprezintă o nouă etapă semnificativă în cadrul extinderii și modernizării infrastructurii de alimentare cu apă, colectare și evacuare ape uzate din Regiunea Turda – Câmpia Turzii, județul Cluj, continuând procesul investițional derulat prin POS Mediu 2007 – 2013.
➡ Acest proiect, aprobat de catre Comisia Europeană în data de 05.06.2019 prin Decizia C(2019) 4182 final, va permite continuarea strategiei de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, conducând la o creștere considerabilă a calității serviciilor oferite întregii populații deservite. În urma implementării, prin investiţiile în infrastructura de apă, se vor îndeplini cerinţele privind calitatea apei potabile, iar gradul de acoperire cu servicii de apă potabilă va fi de 99,15% în toată zona deservită.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh