17
Dum, Ian
48 New Articles

Turda
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Turda se circulă în condiții bune în urma căderilor de zăpadă înregistrate aseară. Intervenția utilajelor și echipei de Thumbnail imagepermanent de la SC Domeniul Public Turda SA s-a desfășurat conform planului de intervenție agreat cu serviciile de specialitate din Primăria Turda.

Astfel, imediat după începerea ninsorii, s-a intervenit pe drumurile din categoria 1 din respectivul plan de intervenție, mai întâi pentru a fi împrăștiat pe carosabil materialul antiderapant iar apoi, când stratul de zăpadă a atins câțiva centimetri, s-a intervenit cu lama pentru curățarea carosabilului.

„După ora 19 am intervenit cu trei utilaje din dotare, reușind să îndepărtăm zăpada inclusiv pe drumurile mai lăturalnice. Ceva probleme am avut pe drumurile în pantă, mai ales spre Băile Sărate, dar și acolo s-a reușit până la urmă curățirea carosabilului”, ne-a declarat, contactat telefonic, directorul DPT, Vladimir Oargă, cel care ne-a mai spus că există în stoc necesarul de material antiderapant.

Pentru a vedea cine intervine în cazul căderilor de zăpadă, pe ce artere de circulație și în ce ordine, citiți articolul intitulat „Cine intervine pe drumurile din Turda pentru deszăpezire? Vezi aici întregul plan” (http://turdainfo.ro/index.php/Turda/Administratie/cine-intervine-pe-drumurile-din-turda-pentru-deszpezire-vezi-aici-intregul-plan.html)

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh