19
Vi, Apr
19 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O minunată acțiune derulată de o asociație umanitară extreme de activă la Turda a adus față în față copii din diferite medii sociale și de la instituții școlare aflate la distanță pentru a-I învăța pe unii să dăruiască iar pe alții să primească, cu demnitatea unui simplu „mulțumesc”. Am mai scris despre acțiunea derulată de Asociația „Împreună pentru voi”,  ajunsă la cea de-a IV-a ediție, o campanie derulată pentru ajutorarea copiilor mai puțin favorizați a ajuns la
 sfârșit.

Thumbnail imageIntitulată „Zâmbetul din cutiuță”, ea s-a desfășurat,  în perioada 21 martie  – 8 aprilie 2016,la grădiniţele Poiana cu Castani, Dr.Thumbnail image I.  Raţiu, Căsuţa Piticilor,  Sf. Maria şi Prichindelul Isteţ. Şcolile Gimnaziale „Ioan Opriş”,  „Horea, Cloşca şi Crişan” și „Avram Iancu”. 

 

Marţi, 19 aprilie 2016, începând cu orele 10.30, la sediul filialei Oprişani a Bibliotecii MunicipaleTeodor Murăşanu (incinta Internatului Liceului Liviu Rebreanu –Turda) câte doi preşcolari de la Grădiniţele Poiana cu Castani, Dr. I Raţiu, Sfânta Maria şi Prichindelul Isteț au oferit în dar 15 cutiuţe “zâmbitoare” elevilor din clasa pregătitoare de la Şcoala Gimnazială Tureni. În fiecare cutie au fost puse Thumbnail imagerechizite și jucării, care să-i bucure pe colegii lor.

„De multe ori ne punem întrebarea…cum să dăruiesc dacă nu am suficient pentru mine, corect? Dar tocmai alegerea de a dărui altora, este cea care te face sărealizezi că de fapt ai avut mereu. Dar din dar se face rai! Acest lucru înseamnă să ajuţi pe cineva, să bucuri pe cineva, să mulţumeşti pe cineva, indiferent pe cine... Pentru că se spune: „- Dacă ajuţi, vei fi ajutat! Dacă bucuri, vei fi bucurat! Dacă mulţumeşti, vei fi mulţumit!” Toate aceste lucruri, dacă ar fi să ne luăm după expresie, te duc în Rai. Locul unde presupunem că e frumos, e linişte, e pace, e soare… Rai, nu? Să încercăm să facem mai mult bine, că de rău e plină lumea. Poate, cine ştie, dar din dar se face Rai… În urma acestei campanii am primit sute de Thumbnail imagezâmbete. Aceste zâmbete vor “naviga” mai departe”, arată Dana Liana Pașca, președinte Asociaţie „ÎmpreunăThumbnail image pentru Voi”. 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh