26
Vi, Apr
2 New Articles

Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Suntem în 2016. Acum 30 de ani acest an reprezenta un reper pe harta viitorului în care noi credeam, cu optimism. Acum,dezamăgiți, să mai credem, oare, că basmele pot deveni realitate? La Turda, realitatea ne-a fost confiscată în ultima perioadă dar peste două zile începe încleștarea finală, lupta decisivă pentru voturile turdenilor.

Ca de obicei, aparatul de propagandă al primarului Ștefănie, unul uriaș, având în vedere câți oameni a angajat el, pe alese, la primărie și societățile subordonateThumbnail image, lansează în spațiul public tot felul de mesaje, de dezinformări și informații care se vor dovedi adevărate „săgeți otrăvite” în campania electorală ce stă să înceapă.„Ce a făcut Andrei Suciu pentru Turda în ultimii ani?”, a fost întrebarea cu schepsis adresată de eminența cenușie ce guvernează Turda de 12 ani, tocmai pentru că știa că a muncit ca inginer în Emiratele Arabe, în Dubai și prin alte țări. Așa întreabă Ștefănie pe oricine, considerând că este singurul care a făcut ceva vizibil pentru orașul nostru. Primarul turdean uită, ca orice politician ajuns într-o poziție înaltă, că tot ce a făcut a făcut pe banii turdenilor, că a fost plătit cu „vârf și îndesat” pentru munca sa. Dar mai sunt și alții care au făcut destule pentru acest oraș, nu este chiar așa, unicul doar pentru că a fost ales primar într-o perioadă când „curgeau” bani spre Turda...

„ – În ce vrei să ne batem? În paloșe să ne tăiem, în suliți să ne împungem ori la trântă să ne luăm?”, pare să-l fi întrebat primarul turdean pe candidatul independent, al Asociației T9, Andrei Suciu. Iar răspunsul a fost unul năucitor: „ – În poduri să ne măsurăm! Aceasta e voia mea...”

Da, Andrei Suciu i-a întors-o lui Ștefănie, dându-i în „cap” cu propriul său pod. Iată ce scrie acesta pe pagina Asociației T9 publicând și două poze alăturate cu un pod la care Suciu a lucrat și cel de la Turda, ce stă să cadă: „Ni s-a spus că suntem “oamenii lui Ștefănie”, “ai lui Matei”, “prietenii lui Irimie”… Adevărul e următorul: suntem oamenii turdenilor, ai cetățenilor simpli care plătesc taxe și impozite Primăriei Turda. Vrem ca Turda să arate ca un oraș normal, european, în care să îți placă să trăiești. Vrem ca banii turdenilor să fie cheltuiți în mod transparent și chibzuit. Andrei a fost întrebat ce a făcut pentru Turda în ultimii ani. Vă spunem noi: a învățat să construiasca lucruri durabile și frumoase. Și acum vrea să facă aceleași lucruri la Turda, însă are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor”, se spune în materialul intitulat „De ce Andrei Suciu trebuie să devină Primar în Turda?”

Tot acolo se mai spune: „Aveți în imaginea alăturată un exemplu, după care vă întrebăm: Ce pod vă place mai mult? Aveți ocazia să răspundeți pe 5 iunie”, mai spun cei de la Asociația T9 arătând că știu să ducă o campanie electorală inteligentă.

 

Sursa foto: www.turdanoua.ro

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh